خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درس عبرت جدیدی به اشغالگران اماراتی خواهیم داد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 13:06
عضو شورای عالی سیاسی یمن با اشاره به اشغالگری امارات در جزیره «میون» واقع در دهانه تنگه راهبردی «باب المندب» گفت: اگر امارات دست از اشغالگری برندارد، درس عبرت جدیدی به آن خواهیم داد.
جزيره،ميون،اماراتي،يمن،امارات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «احمد الرهوی» عضو شورای عالی سیاسی یمن در سخنانی تأکید کرد: جزیره «میون» تأثیر مهمی بر تنگه راهبردی باب المندب دارد اما اماراتی‌ها وارد آنجا شده اند.
بر اساس این گزارش، عضو شورای عالی سیاسی یمن اظهار داشت: جزیره میون ازجمله جزایری است که از موقعیت جغرافیایی استراتژیک برخوردار است.
به همین دلیل کشورهایی نظیر امارات چشم طمع به آن دوخته اند.
الرهوی یادآور شد: اماراتی ها باید بدانند که اگر به تجاوزگری های خود در جزیره میون ادامه دهند، درس عبرت جدیدی به آنها خواهیم داد.
ما این تهدید خود را در عمل نیز نشان خواهیم داد و اشغالگران را پشیمان خواهیم کرد.
گفتنی است، شواهد و قرائن حکایت از آن دارند که جزیره میون به محلی برای تحرکات امارات تبدیل شده است.
اماراتی ها یک پایگاه نظامی هوایی در این جزیره ایجاد و پای صهیونیستها را نیز به آنجا باز کرده اند.