خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری زندانی فراری پس از ۱۱ سال توسط پلیس کرمان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 03 شهریور 1400 - 10:53
جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری شرور و زندانی فراری پس از ۱۱ سال در عملیات ماموران پلیس امنیت عمومی کرمان خبر داد.
متهم،استان،ماموران،پليس،عمومي،تيراندازي،كرمان،دستگيري

ایسنا/کرمان جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری شرور و زندانی فراری پس از ۱۱ سال در عملیات ماموران پلیس امنیت عمومی کرمان خبر داد.
سرهنگ "عبدالعلی روانبخش" با اعلام این خبر گفت: در اجرای دستور واصله از اجرای احکام دادگستری مبنی بر جلب و دستگیری متهم فراری، به اتهام حمل و جابجایی ۲۰۰ کیلوگرم تریاک، تیراندازی، اخلال در نظم عمومی و ضرب و جرح بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به سوابق این شرور بیان کرد: این متهم در سال ۱۳۷۹ به اتهام حمل و جابجایی ۲۰۰ کیلو تریاک به ۲۵ سال حبس محکوم شده بود و پس از گذراندن پنج سال از محکومیت خود در سال ۸۴ با گذاشتن وثیقه و معرفی ضامن از زندان متواری و در همین مدت اقدام به تیراندازی و مجروح کردن فردی کرده که در همان سال توسط ماموران دستگیر و روانه زندان می شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان کرمان، روانبخش تصریح کرد: متهم تا سال ۱۳۸۹ در حبس بوده که مجددا با گذاشتن وثیقه از زندان فرار و اقدام به تیراندازی می کند و مدت ۱۱ سال متواری و تحت تعقیب پلیس بوده است.
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: سرانجام ماموران پلیس امنیت عمومی استان باتلاش های شبانه روزی و انجام کار اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت موفق شدند محل اختفاء این متهم را در استان های جنوبی کشور شناسایی کنند.
وی تصریح کرد: ماموران پس از گرفتن نیابت قضائی و با حضور در محل اختفاء متهم و با شگرد های خاص پلیسی و در عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری متهم و معرفی او به مراجع قضائی شدند.
انتهای پیام