خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

120 هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری می‌شود

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 17:21
معاون جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به پیش بینی برداشت 140 هزار تن گندم در اراضی کشاورزی استان گفت: 5 مرکز خرید گندم در بوشهر تعیین شده که تا پایان فصل برداشت، بیش از 120 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریدار تضمینی می‌شود.
گندم،برداشت،خريد،تن،عمراني،محصول،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، خسرو عمرانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به آغاز برداشت گندم و خرید تضمینی محصول از کشاورزان اظهار داشت: برداشت گندم از نیمه فروردین 98 شروع شده و همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه امسال در 95 هزار هکتار از اراضی استان گندم کشت شده تصریح کرد: پیش بینی می‌شود 140 هزار تن گندم برداشت و از این میزان 120 هزار تن آن خرید تضمینی شود.
عمرانی با بیان اینکه 12 هزار تن بذر گندم امسال می‌توان ذخیره کرد گفت:این میزان ذخیره بذر نیاز بذری گندم سال آینده استان بوشهررا برطرف می‌کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی از خرید گندم خبر داد و افزود: تاکنون 9 هزار و 500 تن گندم توسط 5 مرکز خرید در استان به قیمت 1700 تومان از کشاورزان تحویل شده است.
وی با بیان اینکه رطوبت گندم خریداری شده طبق مصوبه وزارت جهاد نباید بیش از 12 درصد باشد افزود:با توجه به شرایط اقلیمی پیش آمده در حای که بنا بود 470 کمباین را برای برداشت محصول گندم اختصاص دهیم به 630 کمباین افزایش دادیم تا در صورت مساعد نبودن شرایط جوی برداشت را با سرعت بیشتری انجام شود.
عمرانی با بیان اینکه سال قبل حدود 30 هزار تن گندم برداشت شد خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود محصول امسال در برداشت و خرید گندم رشد بیش از 4 برابری داشته باشد.
انتهای پیام/ش