خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان هواشناسی ۵ روز قبل از سیل هشدار داده بود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 17:20
سعیدی گفت: پنج روز قبل از وقوع سیل سازمان هواشناسی اطلاعیه‌ای صادر و هشدار‌های لازم را ارایه کرده بود.
سيل،حجم،مديريت،سازمان،لرستان،وقوع

معاون سازمان مدیریت بحران کشور:
به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بهنام سعیدی، معاون پیش‌بینی و پیشگیری سازمان مدیریت بحران کشور در نشست مدیریت سیلاب‌ها و اطلاعات داده مکانی اظهار کرد: پنج روز قبل از وقوع سیل سازمان هواشناسی اطلاعیه‌ای صادر و هشدار‌های لازم را ارایه کرد.
هرچند این نهاد معتقد است توانایی صدور اطلاعیه‌های دراز مدت یک ماهه را هم دارد، اما این گونه پیش بینی‌ها با خطا‌های زیادی روبه‌روست.
وی افزود: پس از صدور اطلاعیه و اخطاریه هواشناسی، ۳۱ استان، ۲۳۵ شهر و ۴۴۱۲ روستا گرفتار سیلاب شدند.
بیشتر بخوانید: چرا سازمان نقشه‌برداری عضو رسمی شورای‌عالی مدیریت بحران نیست؟
سعیدی با اشار ه به حجم آب ورودی به سد‌ها گفت: در طول ایام وقوع سیل بیش از ۱۳ میلیارد متر مکعب آب ورودی به سد‌ها گزارش شده بود.
حجم عبور رودخانه معمولان حدود ۱۸۰۰ مترمکعب بود که در ایام سیل آبی به حجم ۳۵۰۰ مترمکعب در ثانیه یعنی ۲ برابر عبور داد.
وی تأکید کرد: حجم تخریب سیل در لرستان بیش از گلستان گزارش شده است به‌طوری‌که گل و لای پس از وقوع سیل در لرستان حتی تا ارتفاع ۲ متر هم رسیده بود.
در حال تکمیل/
ارتفاع گل و لای در لرستان به ۲ متر رسید