خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه البرز بر مبنای علم و پژوهش سرعت گرفت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 شهریور 1400 - 17:49
کرج - استاندار البرز گفت: ارتباط بسیار خوبی که طی سه سال با دانشگاه‌های استان برقرار کردیم، منشأ اقدامات و برنامه‌های بسیاری در مسیر توسعه البرز شد.
استان،نخبگان،البرز،بنياد،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزالله شهبازی در مراسم تجلیل از نخبگان استان که روز سه شنبه در محل بنیاد نخبگان استان برگزار شد، با اشاره به اینکه خرسندم از اینکه بخش بزرگی از نخبگان و بهترین‌های کشور در این استان حضور دارند، افزود: این نخبگان کسانی هستند که الگوهای مؤثر و اهرم‌های علمی و قدرتمند پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور باشند.
وی با بیان اینکه این بنیاد یک هزار و ۷۰ عضو دارد، ادامه داد: مجموعه بنیاد نخبگان استان بسیار اندیشمند، فرهیخته، کارآمد و دلسوز هستند که برای استان صاحب نام البرز گام بر می‌دارند.
شهبازی گفت: البرز به حق قطب علم و فناوری است و در شاخه‌های مختلف علمی و پژوهشی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.
وی افزود: ۷۰ درصد تولید داروی داخلی کشور در البرز صورت می‌گیرد و اغلب تحقیقات و تولید واکسن‌های مطرح داخلی در این استان است.
استاندار البرز با اشاره به اینکه همواره حامی نخبگان و فناوران هستم، اضافه کرد: ارتباط بسیار خوبی که طی ۳ سال با دانشگاه‌های استان برقرار کردیم، منشأ اقدامات و برنامه‌های بسیاری در مسیر توسعه البرز شد.