خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار شارژرهای خودروهای الکتریکی به ۱۰۰ میلیارد دلار می‌رسد

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 02 شهریور 1400 - 16:06
گزارش جدید شرکت تحلیلی آستوت آنالیتیکا نشان می‌دهد درآمد ایجاد شده در بازار جهانی جایگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۷ به ۹۳ میلیارد دلار خواهد رسید.
دلار،شارژ،الكتريكي،تحليلي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، گزارش جدید شرکت تحلیلی آستوت آنالیتیکا نشان می‌دهد درآمد ایجاد شده در بازار جهانی جایگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۲۷ به ۹۳ میلیارد دلار خواهد رسید.
این شرکت تحلیلی که دفتر مرکزی آن در نویدای هندوستان قرار دارد اعلام کرد در سال ۲۰۱۹ این بخش توانست درآمد اندک ۲۳ هزار دلاری ایجاد کند.
در این سال ۸۱۹ هزار ایستگاه شارژ خودروی الکتریکی فروخته شد و تعداد ایستگاههای فروخته شده سالانه ۱۷.۵ درصد رشد داشته است.
متخصصان این شرکت تحلیلی می‌گویند رشد کلی این بازار به علت هزینه بالای ساخت زیرساخ‌های ایستگاه‌های شارژ خودروهای الکتریکی کند شده است و این عامل جلوی توسعه این بخش را گرفته است.
طبق تخمین متخصصان هزینه زیرساختی برای یک شارژر سطح ۲ تجاری بین ۲,۵۰۰ دلار و ۷,۲۱۰ دلار می‌باشد در حالی که یک شارژر ۵۰ کیلووات سریع دی‌سی هزینه‌ای بالغ بر ۳۵,۸۰۰ دلار خواهد داشت.