خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیران در انتخابات پیش رو بی طرفی خود را اعلام کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 16:45
نهاوند- فرماندار نهاوند با بیان اینکه مدیران در انتخابات پیش رو بی طرفی خود را اعلام کنند، گفت: باید انتخاباتی سالم و با حضور حداکثری مردم برگزار کنیم.
نهاوند،سپاه،انتخابات،خسارت،خدمت،كشاورزي،ناصري،فرماندار،محبوب

به گزارش خبرنگار مهر، مراد ناصری بعدازظهر سه شنبه در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان نهاوند در سال جاری با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در خصوص تروریستی خواندن سپاه پاسداران گفت: با این اقدام سپاه در بین مردم محبوب بود و محبوب تر شد.
فرماندار نهاوند با تاکید بر اینکه وحدت و همبستگی مردم با سپاه پاسداران نشان داد که سپاه در دل مردم جای دارد، اظهار داشت: حمایت مردم از سپاه باز هم دشمنان را ناامید کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه باید برای تحقق شعار سال همه تلاش کنند و همه مدیران پای کار بیایند، افزود: با نسخه سال ۹۷ نمی‌توان در سال ۹۸ خدمت کرد و باید نسخه‌های خدمت را بروز رسانی کرد به طوری که در سال جدید باید همه مدیران در خارج از وقت اداری هم تلاش کنند.
وی بیان داشت: در سال جاری موضوع مهم انتخابات را داریم که باید به بهترین شکل برگزار شود چراکه ما مجری انتخابات هستیم و باید انتخاباتی سالم و با حضور حداکثری مردم برگزار کنیم.
ناصری افزود: مدیری که نمی‌تواند در انتخابات بی طرفی خود را حفظ کند از حالا اعلام می‌کنم باید تکلیف خود را روشن کند.
فرماندار نهاوند گفت: به غیر از برگزاری انتخاباتی سالم به هیچ چیز فکر نمی‌کنم و فقط وظیفه خدمت رسانی و برگزاری انتخابات را دارم.
مدیر جهاد کشاورزی نهاوند نیز گفت: بارش‌ها در روزهای نخست امسال بیش از ۶۵ میلیارد تومان به زیر ساخت‌های کشاورزی و اراضی و باغات نهاوند خسارت وارد کرد.
احمد خردمند گفت: به اراضی کشاورزی روستاهای لیلان، رزینی، شریف آباد، ملوسان، تازناب ها و برجک بیشترین خسارت وارد شده است.
رئیس بنیاد مسکن شهرستان نهاوند نیز در این جلسه گفت: بافت فرسوده نهاوند نیازمند توجه جدی است و اگر این بارش‌ها و سیلاب‌ها به صورت زلزله بود فاجعه به بار می‌آورد.
علیرضا نثاری گفت: ۳۵۰۰ واحد مسکونی در بارش‌ها آسیب دیده و نیاز به بازسازی یا تعمیر دارد.
وی افزود: سیلاب ۱۰۹ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به مسکن شهری و روستای نهاوند خسارت وارد کرده است.