خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز برداشت محصول هویج از مزارع لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 شهریور 1400 - 12:47
خرم‌آباد- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان از آغاز برداشت هویج از مزارع زیر کشت این محصول در استان خبر داد.
لرستان،توليد،هويج،محصول

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد طهماسبی در سخنانی با اشاره به آغاز برداشت هویج از مزارع زیر کشت این محصول در لرستان گفت: دو هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت محصول هویج رفته است.
وی افزود: پیش بینی می‌شود با میانگین عملکرد تولید ۴۰ تن در هکتار بیش از ۱۰۰ هزار تن هویج در لرستان تولید شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی لرستان به برنامه‌های این سازمان در راستای افزایش تولید و استفاده بهینه از منابع آب و خاک اشاره کرد و گفت: نظارت بر آماده سازی، استفاده از بذور گواهی شده و ارقام زود رس و آبیاری به روش تیب برای صرفه جویی در مصرف آب از جمله برنامه‌ها سازمان جهاد کشاورزی لرستان برای افزایش تولید این محصول بوده است.