خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسیناسیون گسترده تنها راه مقابله با دلتا کرونا

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 02 شهریور 1400 - 12:41
رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص) گفت: موثرترین راهکار برای مقابله با ویروس دلتا، انجام واکسیناسیون گسترده در سطح کشور است.
بيماران،رعايت،رياحي،مراجعات،ماندگاري،حجم،ميزان،كاهش،افزايش،رئيس

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ریاحی، رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم اظهار کرد: با حجم بسیار زیاد مراجعات سرپایی و بستری مواجه هستیم و نشانه‌ای از کاهش مراجعات نداریم.
این فوق تخصص ریه گفت: به ناچار ما با دو تمهید یکی بستری موقت و دیگری ترخیص زودتر بیمارانی که حالشان بهتر است، خدمت رسانی به بیماران را مدیریت می‌کنیم.
ریاحی گفت: با توجه به برخی رفتار‌های اجتماعی اخیر، افزایش بیماران پیش بینی می‌شود؛ بر این اساس حجم مراجعات و آمار‌ فوتی‌ها همچنان بالا خواهد بود.
رئیس بیمارستان حضرت رسول اکرم افزود: مهمترین تفاوت سویه دلتا، شدت بیماری بیشتر آن و قدرت بسیار زیاد انتقال آن است، دیگر این که میزان ماندگاری ویروس نیز در بدن بیمار بیشتر است.
ریاحی با تاکید بر واکسیناسیون سریعتر و گسترده افراد بیان کرد: افرادی که فوت می‌کنند سنشان رو به کاهش است و راهی جز رعایت شیوه نامه‌ها و واکسیناسیون سریعتر و گسترده نداریم.
رعایت محدودیت‌ها در تعطیلات ۶ روزه خوب بود
محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز رعایت محدودیت‌ها در تعطیلات ۶ روزه را بهتر از قبل ارزیابی کرد و افزود: ۸۰ درصد کاهش تردد بین استانی داشتیم و حدود ۶۰ درصد رعایت عدم تجمع و دسته روی را داشتیم، اما متاسفانه در مجموع در برخی شهر‌ها و مناطق، تجمع را داشتیم.
فرهادی گفت: در ادامه محدودیت ها، بر تعطیلی هفت گروه شغلی پر خطر تاکید شده که عبارتند از رستوران ها، کافی شاپ ها، پاساژها، سینما، تئاتر، استخر‌های سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی.
ماندگاری بیماران در بخش‌ آی سی یو افزایش یافته است
خسرو صادق‌نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی هم با اشاره به ثبات حجم بالای بیماران و مراجعه کنندگان گفت: میزان ماندگاری بیماران در بخش‌های ویژه و آی سی یو افزایش یافته است، این موضوع ما را با کمبود تخت و میزان بیشتر فوتی‌ها روبرو خواهد کرد.
انتهای پیام/