چهارمین دوره مسابقه مهارت نانوایی در مشهد برگزار شد
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: چهارمین دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری با حضور ۸۰ واحد نانوایی در مشهد برگزار شد.

ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: چهارمین دوره متوالی مسابقه مهارت پخت انواع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری با حضور ۸۰ واحد نانوایی در مشهد برگزار شد.
محمدرضا نوری در این خصوص اظهار کرد: طی این دوره این مسابقات، نانوایان شرکت کننده از سطح شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان خرسان رضوی طی دو روز در مشهد با هم به رقابت پرداختند.
وی افزود: این دوره مسابقات با هدف افزایش مهارت نانوایی و ایجاد رقابت مثبت در راستای ارتقاء کیفیت نان تولیدی در نانواییهای استان برگزار شده است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی بیان کرد: این مسابقات که با همراهی و هماهنگی با اداره کل فنی و حرفه ای استان و اتحادیه نانوایان همراه بوده است در محل کارگاه پخت نان مرکز آموزش فنی و حرفهای برگزار شده است.
نوری اضافه کرد: داوری این دوره از مسابقات برعهده تنی چند از داوران مجرب و پیشکسوتان اتحادیه نانوایان و مربیان مرکز فنی و حرفهای بوده است که مشخصات کیفی و بافتی نان تولیدی شرکت کنندگان را مورد ارزیابی قرار دادهاند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی، نوری در پایان گفت: علاوه بر تجلیل از نفرات برتر این دوره از مسابقات، هماهنگی لازم جهت تخصیص سهمیه آرد تشویقی و معرفی ایشان به بانک جهت اخذ تسهیلات بهسازی و نوسازی واحد نانوایی صورت گرفته است.
انتهای پیام