غلامی: باید مشوقهایی برای داوطلبان ورود به رشتههای مهارتی دانشگاهها در نظر بگیریم
وزیر علوم در صحن مجلس گفت: باید مشوقهایی برای استقبال داوطلبان ورود به رشتههای مهارتی داشته باشیم که البته این مشوق و حمایت باید به صورت تصویب قوانین و همچنین پشتیبانیهای مالی و تجهیزاتی باشد.

وزیر علوم در صحن مجلس گفت: باید مشوقهایی برای استقبال داوطلبان ورود به رشتههای مهارتی داشته باشیم که البته این مشوق و حمایت باید به صورت تصویب قوانین و همچنین پشتیبانیهای مالی و تجهیزاتی باشد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که به دلیل پاسخ به سؤال ملی محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی در صحن علنی حضور پیدا کرده بود گفت: در مسائل مربوط به حوزه آموزش های مهارتی افت و خیزی را در حوزه دانشگاههای ذیربط و مجموعه دانشگاههای کشور در طول دو تا سه دهه گذشته داشتهایم، البته با رویکرد خاص داوطلبان مبنی بر ورود به مقطع کاردانی هم منطبق بوده و علاقمندی آنها به ورود به این مقطع کم بوده است، لذا این موضوع فقط مربوط به سالهای اخیر نبوده است.
وی افزود: تلاش ما برای تربیت کادر ماهر در کشور از طریق تربیت دانشجویان مقطع کاردانی بوده و وزارت علوم برای ساماندهی و رسیدگی به دانشگاههای مه ارتی تلاش خود را متمرکز کرده است.
وی تصریح کرد:از زمانی که دانشگاه فنی و حرفهای به وزارت علوم واگذار شده است، توجه به رشتههای مهارتی هم بیشتر شده است، البته تغییرات مثبتی را هم در دانشگاه علمی کاربردی داشتهایم و ساختار و اداره دانشگاه فنی و حرفهای هم اصلاح شده است.
غلامی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته براساس اسناد و برنامههای مختلف تلاش کردیم که دانشگاههای کشور را به سمت بخشهای مهارتی و آموزشهای ویژه در این خصوص در مقاطع کاردانی و کارشناسی سوق داده و توجه ویژهای به این موضوع داشتهایم.
وی افزود: مهارت افزایی در دانشگاهها در حال حاضر به صورت کارگاههای تکمیلی برگزار میشود و تجدیدنظری هم در رشتههای قبلی داشتهایم، ضمن اینکه حمایت لازم برای تجهیز کارگاههای فنی از طرف وزارت علوم صورت گرفته است.
وی گفت: در رابطه با حمایت از دورههای مهارتی، تلاش و برنامههای خود را براساس اهداف مدنظر سوق دادهایم، ضمن اینکه باید مشوقهایی هم برای استقبال داوطلبان ورود به رشتههای مهارتی داشته باشیم که البته این مشوق و حمایت باید به صورت تصویب قوانین و قانونگذاری و همچنین پشتیبانیهای مالی و تجهیزاتی باشد.
انتهای پیام/