خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک 120 میلیارد ریالی آذربایجانی‌ها به سیل‌زدگان

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 16:11
جانشین مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی از ارسال46 دستگاه تریلی، کامیون و وانت شامل اقلام امدادی و کمک‌های مردمی به ارزش بالغ بر 120میلیارد ریال به مناطق سیل زده کشور در از بدو وقوع سیل تا امروز خبر داد.
احمر،هلال،سيل،جمعيت،استان،امدادي،اقلام،ارسال،مردمي،مناطق،ريا ...

جانشین مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی از ارسال46 دستگاه تریلی، کامیون و وانت شامل اقلام امدادی و کمک‌های مردمی به ارزش بالغ بر 120میلیارد ریال به مناطق سیل زده کشور در از بدو وقوع سیل تا امروز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان‌شرقی؛ سیدهادی موسوی در حاشیه بارگیری و ارسال کمک‌های مردمی تحویلی به داوطلبان جمعیت هلال احمر استان اظهار داشت: مردم نوع‌دوست استان‌مان از بدو وقوع سیل مخرب، سیل کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را ارسال به مناطق سیل‌زده به جمعیت هلال احمر تحویل داده‌اند که تا امروز سه‌شنبه 27 فروردین،کمک‌های مردمی بعد از تفکیک و بسته‌بندی در قالب 20 کامیون و وانت و تریلی به مناطق سیل‌زده ارسال شده است که ارزش ریالی آنها بالغ بر 35 میلیارد ریال تخمین زده می‌شود.
وی افزود: این کمک‌ها شامل موکت، زیرانداز، فرش، پتو، لحاف، آب معدنی، برنج، روغن‌نباتی، حبوبات، قند، آرد، نان بیسکویت،کنسروجات، موادشوینده، صابون، مایع ظرفشویی، پوشاک،انواع البسه نوار بهداشتی جوراب و پمپ آب و...
است.
موسوی به اقلام امدادی ارسالی از انبارهای امدادی استان اشاره کرد و گفت: بر حسب در خواست جمعیت هلال احمر کشور و متناسب با نیاز مناطق سیل زده تاکنون 26 دستگاه تریلی، کامیون و وانت، اقلام امدادی شامل انواع چادر امدادی، موکت، انواع بسته‌های غذایی، پتو، به ارزش بالغ بر 80 میلیارد ریال طی چندین نوبت به استان‌های سیل زده ارسال شده است.
جانشین مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تصریح کرد: همچنین مردم نوعدوست و خداجوی استان علاوه بر مبالغ واریزی به حساب 99999 به نام هلال احمر نزد همه بانک‌ها و همچنین کد دستوری # ۱۱۲*۷۸۰ * همراه شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ بانک ملت و نیز ۵۸۹۴۶۳۱۸۵۰۲۵۹۷۳۰ بانک رفاه، مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون ریال هم به صندوق‌ها و پوزهای هلال احمر واریز و فیش آنها را به هلال احمر داده‌اند.
موسوی با تجلیل از سیل کمک‌های مردمی، با اشاره به وسعت حادثه و کثرت آسیب دیدگان از مردم عزیز خواست کماکان کمک‌های غیر نقدی خود اعم از آذوقه و کنسروجات و مواد بهداشتی و شوینده و پتو و زیرانداز و موکت را برای رساندن به سیل‌زدگان با حفظ کرامت انسانی و نو بودن اقلام و پرهیز از تحویل اقلام مستعمل و با لحاظ اولویت تاریخ انقضای بالای 6 ماه به شعب تابعه هلال احمر و هلال احمر شعبه تبریز واقع در شهرک امام و معاونت داوطلبان واقع در خیابان حافظ – روبروی اعزام نیروی سابق سپاه تحویل نمایند و کمکهای نقدی خود را به مبادی اعلامی واریز کنند.
انتهای پیام/60001/ر