آخرین وضعیت گمیشان پس از سیلاب اخیر
فرماندار شهرستان گمیشان با اشاره به وضعیت آبگرفتگی در سطح این شهرستان، گفت: در حال حاضر در کمتر از 3 درصد سطح شهر گمیشان آب وجود دارد.

فرماندار شهرستان گمیشان با اشاره به وضعیت آبگرفتگی در سطح این شهرستان، گفت: در حال حاضر در کمتر از 3 درصد سطح شهر گمیشان آب وجود دارد.
به گزارش ایسنا، امیر شیر توماج در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: آب های موجود در گمیشان به دلیل زهکش های محدوده ضلع شرقی شهر در مجاروت کانال ملت است.
وی خاطرنشان کرد: آب شمال شهرستان در مراتع سنگرتپه در نزدیکی سایت میگو قرار گرفته و از طریق کانال محیط بانی نیز به سمت دریا هدایت می شود.
وی گفت: حجم آب خروجی آب از سه کانال اصلی سطح این شهرستان 70 متر مکعب است.
توماج تاکید کرد: با توجه به خروج آب از سطح مناطق مسکونی، اولویت مهم رسیدگی به وضعیت استحکام بناهای ساختمانی است.
تاکنون بررسی استحکام بنای 90 درصد ساختمان ها در شهرها و روستاها توسط کمیته های ارزیابی انجام شده است.
فرماندار گمیشان با اشاره به مسدود بودن راه ارتباطی به محله مختومقلی روستای «قرنجیک خواجه خان» تصریح کرد: در حال حاضر ارتباط با این محله توسط قایق انجام می گیرد.
تلاش داریم امروز راه دسترسی از شمال این محله به سمت روستای قلعه کریم ایشان برقرار شود.
انتهای پیام