خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 برابر شدن شمار جانباختگان کرونایی در تبریز / آمار فوتی‌های کرونایی در تبریز به 5832 نفر رسید

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 01 شهریور 1400 - 15:53
مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از جهش آمار اموات کرونایی در وادی رحمت خبر داد و گفت: طی یک ‌ماه اخیر، میزان متوفیان کرونا ۱۰۰درصد افزایش یافته است.
متوفيان،اموات،تدفين،تبريز،نفر،كرونا

مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از جهش آمار اموات کرونایی در وادی رحمت خبر داد و گفت: طی یک ‌ماه اخیر، میزان متوفیان کرونا ۱۰۰درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فارس، فرخ جلالی اظهار داشت: از ابتدای بحران کرونا در اواخر سال ۹۸ تا کنون ۱۴ هزار و ۶۴۴ نفر در تبریز تدفین شده‌اند که ۵ هزار و ۸۳۲ نفر آنان اموات کرونایی بودند.
او همچنین با هشدار نسبت به افزایش ناگهانی متوفیان کرونایی در تبریز اضافه کرد: هم اکنون تعداد متوفیان کرونایی با دوبرابر افزایش به روزانه ۱۷ نفر رسیده است.
جلالی با انتقاد از شهروندان به خاطر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در وادی رحمت گفت: در حالی که بارها اعلام کرده ایم حتی برای تشییع و تدفین اموات عادی ۱۰ نفر از بستگان نزدیک حضور یابند، شاهد حضور گروههای ۱۰۰ نفره در مراسمات هستیم!
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز با بیان اینکه بر اساس ابلاغ ستاد پیشگیری کرونا، موظف به بستن ورودی‌های وادی رحمت هستیم ادامه داد: بخاطر رفاه حال شهروندان از این کار صرف نظر کرده بودیم ولی اگر مردم رعایت نکنند، قطعا نسبت به مسدود کردن ورودی های مجموعه اقدام خواهیم کرد.
وی با اشاره به فشار کاری مضاعف کادر سازمان آرامستانها به ویژه غسالان و کارگران تدفین اذعان کرد: سیر جهش متوفیان کرونایی به گونه ای است که گاهی نوبت تدفین اموات به فردا موکول می‌شود.
انتهای پیام/60021/ر