خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین آمار کرونا در ایران؛ ۶۱۰ بیمار دیگر جان باختند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 01 شهریور 1400 - 14:47
با فوت ۶۱۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.
نفر،كشور،دُز،واكسن،تزريق،بيماران

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (دوشنبه، اول شهریور) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵ هزار و ۱۰۸ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۷۱۵ هزار و ۷۷۱ نفر رسید.
متاسفانه در شبانه روز گذشته، ۶۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.
خوشبختانه سه میلیون و ۹۶۱ هزار و ۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
هزار و ۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۷ میلیون و ۹۷۴ هزار و ۹۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
طبق آمار تا کنون ۱۶ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۸۸۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۶ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۸۱۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند.
براین اساس مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۳ میلیون و ۱۳۷ هزار و ۶۹۹ دُز رسید.
افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضع قرمز، ۵۹ شهر در وضع نارنجی و ۳۰ شهر در وضع زرد قرار دارند.
انتهای پیام/