خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت اجرای طرح مجریان ذی صلاح در ساختمان‌های ۵ طبقه لرستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 شهریور 1400 - 12:42
خرم‌آباد- رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان گفت: اجرای طرح مجریان ذی صلاح در ساختمان‌های پنج طبقه و ۶۰۰ متر به بالا الزامی است.
طرح،مجري،صلاحيت،اجراي،ذيصلاح

به گزارش خبرنگار مهر، سعید بارانی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح مجریان ذیصلاح در لرستان اظهار داشت: اجرای این طرح در ساختمان‌های پنج طبقه و ۶۰۰ متر به بالا الزامی است.
وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تمام ساختمان‌ها نیاز به مجری ذیصلاح دارد تصریح کرد: مجری ذی صلاح، مهندس پروانه دار با صلاحیت است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان لرستان بیان داشت: این یک واقعیت تلخ است که سازندگان و کسانی که صلاحیت ساخت ساختمان‌ها را ندارند به این حوزه ورود پیدا می‌کنند و این در حالیست که مهندسان که صلاحیت دارند، تحصیل کرده‌اند و تجربه دارند هنوز نتوانسته‌اند وارد حوزه ساخت و ساز به صورت عمده شوند.
بارانی ادامه داد: خوشبختانه طی دو سال گذشته عملیاتی شدن این طرح در دستور کار قرار داده ایم و گام به گام پیش خواهیم رفت تا اجرای این طرح در همه ساختمان‌ها اجرا شود.
وی گفت: بدون مجری ذی صلاح، شهرداری‌های مناطق پروانه و مجوز بنا را صادر نمی‌کنند.