خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده انتظامی گراش منصوب شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 شهریور 1400 - 10:55
گراش- طی آیینی با حضور فرمانده انتظامی استان فارس  فرمانده جدید انتظامی شهرستان گراش منصوب شد.
شهرستان،گراش،انتظامي،خيرين،تأمين،نيروي،امنيت،توسعه،استان،فرم ...

به گزارش خبرنگار مهر، یکشنبه شب در آئینی با حضور سردار رهام بخش حبیبی، فرمانده انتظامی استان فارس و تنی چند از مسئولان استانی، شهرستانی و خیرین امنیت ساز فرمانده جدید انتظامی شهرستان گراش منصوب شد.
در این آئین فرماندار گراش طی سخنانی امنیت پایدار این شهرستان را نتیجه اقدامات پیشگیرانه و حاصل فعالیت و عملکرد مؤثر اعضای شورای تأمین و تعامل با مردم دانست و اظهار داشت: تعامل، همدلی و هماهنگی دستگاه‌های مسئول و مشارکت مردمی مهمترین اصل در تأمین امنیت پایدار شهرستان گراش است.
مجید غلام پور با بیان اینکه گراش یکی از امن‌ترین شهرستان‌های استان فارس است، تصریح کرد: این شهرستان در ردیف مناطق امن استان قرار دارد و هم اکنون به لحاظ ضریب امنیتی یکی از شهرستان امن کشور به حساب می‌آید.
رئیس شورای تأمین شهرستان گراش با اشاره به مشارکت مردم و خیرین این شهرستان در تمامی عرصه‌ها گفت: حضور خیرین در عرصه‌های مختلف منجر به توسعه و پیشرفت شهرستان می‌شود.
فرماندار گراش بر نقش تأثیر گذار خیرین در کنار دولت به عنوان بازوان توسعه تاکید و بیان کرد: خیرین گراشی همواره نقش تأثیر گذاری در توسعه شهرستان داشته اند و همین ویژگی باعث شده است تا این شهرستان، از شهرستان‌های مهم استان فارس در بحث مشارکت پذیری خیرین در فعالیت‌های توسعه محور و عام المنفعه محسوب شود.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه نیروی انتظامی در تأمین امنیت در این شهرستان راهکار موفقیت در این مجموعه انتظامی و امنیتی را داشتن سعه صدر و مردمی بودن عنوان و اضافه کرد: با وجود همه مشکلات و کمبود نیروی انسانی در این شهرستان نیروی انتظامی گراش هیچگاه از همراهی و حضور به موقع دریغ نکرده و همیشه در همه زمینه‌ها حضوری فعالانه داشته است.
غلامپور در ادامه خواستار توسعه زیرساخت‌های امنیت ساز در این شهرستان شد و گفت: تأمین تجهیزات و امکانات اداری، رفع مشکل کمبود نیرو و تکمیل ساختمان ستاد فرماندهی نیروی انتظامی از مهمترین خواسته مردم گراش است.
در این آئین از خدمات ۳۶ ماهه سرهنگ محمد جواد اسلامی مهر تقدیر و سرهنگ کرامت کریمی به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی گراش معرفی شد.
کریمی متولد شهرستان خفر و پیش از این جانشین فرماندهی انتظامی اقلید و به مدت ۵ سال فرماندهی انتظامی شهرستان خنج را عهده دار بوده است.