خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهاره رهنما ساخت مستندش را شروع کرد

ایسنا | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 15:07
فیلمبردای مستند سینمایی «صدام کن مامان» به کارگردانی بهاره رهنما آغاز شد.
رهنما،بهاره،مستند،فيلمبرداري،كارگردان،مدير،گروه،مامان،آرزوي

فیلمبردای مستند سینمایی «صدام کن مامان» به کارگردانی بهاره رهنما آغاز شد.
به گزارش ایسنا، بهاره رهنما فیلمبرداری و ساخت مستند خود به نام «صدام کن مامان» که درباره آرزوی بچه‌دار شدن یا نشدن زنان است، کلید زد.
بهاره رهنما در اولین تجربه خود به عنوان کارگردان یک مستند از حدود یک ماه پیش فراخوانی را منتشر و بیان کرد قصد دارد کاراکترهای این مستند را از میان خانم‌های متقاضی انتخاب کند.
او در پستش آدرس شناسه‌هایی را برای ثبت‌نام در این فراخوان به علاقه‌مندان ارائه کرده بود.
بهاره رهنما در صفحه اینستاگرام خود با انتشار ویدئویی نوشته بود که "اگر در آرزوی مادر شدن هستید و به علتی این اتفاق نیفتاده و حس می‌کنید دارد دیر می‌شود دعوتتان می‌کنم تا در مستند من حضور داشته باشید و حرف‌هایتان را بزنید.
لطفاً مشخصات و عکس خودتان یا یک دقیقه فیلمی که در این باره جلوی دوربین صحبت کردید را برایمان بفرستید."
عوامل این پروژه عبارتند از تهیه کننده و کارگردان: بهاره رهنما، مشاور کارگردان و مدیر تولید: میلاد بهار، مدیر فیلمبرداری: امیر جغتایی، گروه فیلمبرداری: پریسا جعفری، عرفان قبادی، مدیر صدابرداری: فرزان معاونیان، منشی صحنه: رکسانا کرمی، عکاس: حسین خدارتی، گروه کارگردانی: سید هانی سادات گل، امیر علی زاده، گروه تولید: الهام قندهاری، حسین ابراهیم، مجری طرح: شهرزاد دریا زاده.
انتهای پیام