خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشریه آمریکایی: طالبان با دولت افغانستان تقسیم قدرت نمی‌کند

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 14:57
یک نشریه آمریکایی گزارش داد که با توجه به بیانیه طالبان و تشدید حملات علیه نیروهای امنیتی افغان، این گروه خواستار تقسیم قدرت با دولت نیست.
طالبان،نيروهاي،راجيو،بيانيه،افغانستان،اظهار

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بیل راجیو» سردبیر «لانگ‌وار ژورنال» با اشاره به نام عملیات بهاری طالبان، الفتح، اظهار داشت: این نامگذاری نشان دهنده آن است که به عقیده طالبان بزودی علیه نیروهای خارجی و افغان پیروز می‌شود.
وی افزود که بیانیه طالبان نشانه روشن دیگری نیز هست مبنی بر این که آنها تقسیم قدرت با دولت افغانستان را نیز قبول نمی‌کند.
راجیو خاطر نشان کرد: طالبان برخلاف سال‌های سابق که نیروهای آمریکایی و ناتو را هدف اصلی عملیات خود اعلام می‌کرد این بار اظهار کرده که تمرکز حملات متوجه نیروهای دولتی و امنیتی افغان خواهد شد.
سردبیر لانگ‌وار ژورنال با اشاره به محتوای بیانیه طالبان گفت: طالبان در این بیانیه 5 بار اظهار داشته که در پی تاسیس دوباره "نظام اسلامی" است.
طالبان همچنین 4 مرتبه در هنگام اشاره به این گروه از "امارت اسلامی" استفاده کرد.
امارت اسلامی نام دولت طالبان بود که در فاصله سال‌های 1996 تا 2001 بر افغانستان حکمرانی می‌کرد.
راجیو تصریح کرد که این نیز نشانه واضح دیگری است که طالبان پس از خروج نیروهای آمریکا و ناتو در بازپس‌گیری کامل کنترل بر افغانستان است.
انتهای پیام/.
ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.