خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خاندوزی: اگر عافیت طلب بودم صندلی پاسخگویی را نمی‌پذیرفتم

ایسنا | سیاسی، اقتصادی | یکشنبه، 31 مرداد 1400 - 15:30
وزیر پیشنهادی اقتصاد ضمن تشریح اهداف و برنامه های خود گفت: اگر عافیت طلب بودم صندلی پاسخگویی را نمی‌پذیرفتم.
اقتصادي،اقتصاد،عافيت،صندلي،پاسخگويي،طلب،پيشنهادي

وزیر پیشنهادی اقتصاد ضمن تشریح اهداف و برنامه های خود گفت: اگر عافیت طلب بودم صندلی پاسخگویی را نمی‌پذیرفتم.
به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی وزیر پیشنهادی اقتصاد در جلسه علنی امروز مجلس در دفاع از برنامه هایش برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: در ابتدا بسیار سعی کردم بار وزارت را بر دوش نکشم، ولی بعدها به دلایلی این موضوع را پذیرفتم تا پس از توکل و توسل جامه رزم اقتصادی بر تن کنم و تجارب ۱۷ ساله در سیاست گذاری اقتصاد را در خدمت دولت مردمی و ایران قوی دراورم.
وی افزود: در ایام نبرد اقتصادی خارج و البته تحریم داخلی علیه تولیدکنندگان اگر عافیت طلب بودم صندلی پاسخگویی را نمی‌پذیرفتم، البته سختی کار و سنگینی بار را می‌دانم ولی به فضل خدا با ایده های تحولی و تیم متخصصان سالم بنا داریم که گذر کنیم و می‌دانیم که چاره جز گذرکردن موفقیت امیز جمهوری اسلامی از تنگه اقتصادی نداریم، شرط این گذار مواجهه صادقانه با ناجی واقعی یعنی مردم است.
ادامه دارد...