خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سالک: «جهاد همبستگی» راه مشارکت مردم را هموار می‌کند

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 14:32
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح جهادهمبستگی ملی که توسط رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح شده می‌تواند در کنار فعالیت سایر نهادها از ظرفیت مشارکت مردمی استفاده کند.
صندوق،اشاره،جبران،درخواست،ملي،دولت،سالك،دوش

حجت‌الاسلام احمد سالک امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به درخواست رئیس‌جمهور برای برداشت از صندوق توسعه ملی اظهار کرد: 5 درصد از بودجه سال 98 به اعتبار 20 هزار میلیارد تومان برای جبران خسارت‌های ناشی از بحران در اختیار دولت قرار گرفته است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قوه مجریه باید از کلیه منابع داخلی دستگاه‌های مختلف تحت امر دولت در بخش‌های عمرانی و زیرساختی برای جبران خسارات استفاده کند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری اشاره داشتند در صورتی‌ که بعد از این مراحل دولت با کمبودی مواجه شود می‌تواند درخواست برداشت از صندوق را ارائه کند، در نتیجه راه استفاده از صندوق توسعه ملی بسته نیست؛ اما به این معنا هم نخواهد بود که بلافاصله به سراغ درخواست از بودجه این صندوق برویم و به سایر ظرفیت‌ها به‌ ویژه مشارکت‌های مردمی توجه نکنیم.
سالک با اشاره به این‌که هدف اصلی جبران خسارات مردم سیل‌زده است، عنوان کرد: طرح جهاد همبستگی ملی که توسط رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح شده می‌تواند در کنار فعالیت سایر نهادها از ظرفیت مشارکت مردمی استفاده کند و این مشارکت را فراگیر و هموار می‌کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمک 100 میلیارد تومانی مردم به سازمان هلال‌احمر خاطرنشان کرد: انقلاب از ابتدا تا امروز که چهل سال می‌گذرد بر دوش مردم و جوانان بوده، در طول این چهل سال حمایت مردم را خالصانه و بی‌دریغ دیده‌ایم و در سیل‌های اخیر بار سنگین بر دوش مردم است.
انتهای پیام/63064/ص20/ق