خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصرف سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در استان مرکزی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 14:11
معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به مصرف سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: 68 درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.
استان،توليد،گوشت،مصرف،درصد،تن،مازاد،قرمز

معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به مصرف سالانه 17 هزار تن گوشت قرمز در استان گفت: 68 درصد مازاد تولید گوشت قرمز استان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.
مجید آذر در گفت‌‍و‌گو با ایسنا، در خصوص تولید دام در استان مرکزی اظهار کرد: در حوزه تولید دام برعکس پرورش طیور مقداری سنتی‌تر عمل می‌کنیم و واحدهای سنتی نسبت به واحدهای صنعتی بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه در تولید شیر و گوشت در سال گذشته شرایط خوبی در استان حاکم بود، افزود: در بخش شیر 332 هزار تن شیر خام در استان تولید شده که نسبت به سال 96، 1.2 درصد افزایش را به دنبال داشته است.
مصرف سرانه شیر خام در استان 115 کیلوگرم است که از مجموع تولید شیرخام در استان 163 هزار تن مصرف استان بوده و 50 درصد مازاد تولید به خارج از استان صادر می‌شود.
معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: 54 هزار تن گوشت قرمز در سال گذشته در استان مرکزی تولید شد که حدودا یک درصد افزایش را نسبت به سال 96 به همراه داشت.
در این بخش جدا از گوساله‌های تولیدی در استان هرساله تقریبا 190 هزار راس گوساله آماده پروار از سایر استان‌ها وارد استان می‌شود.
استان مرکزی به عنوان یک قطب پرواربندی در کشور مطرح بوده و رتبه سوم تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص داده است.
آذر در خصوص مقایسه مصرف سرانه و تولید در استان بیان کرد: در حوزه گوشت مرغ 60 هزار 700 تن گوشت تولید می‌شود که مصرف سرانه استان برای هر نفر 26 کیلوگرم است.60 درصد از گوشت تولیدی در استان مصرف و 40 درصد مازاد تولید به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.
وی در خصوص مصرف تخم‌مرغ نیز گفت: در این بخش مصرف سرانه 11 کیلو بوده که از میزان 37 هزار و 500 تن تولید استان حدودا 42 درصد در استان استفاده و 58 درصد مازاد تولید به سایر استان‌ها صادر می‌شود که گاها صادرات تخم‌مرغ و حتی مرغ به خارج از کشور نیز انجام می ‌ گیرد.
معاون امور تولیدات دام جهادکشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مصرف سرانه گوشت قرمز در استان 12 کیلوگرم است که از 54 هزار تن تولید سالانه استان، 17هزار تن در استان مصرف و 68 درصد مازاد تولید به استان‌های دیگر ارسال می‌شود که بیشترین مازاد تولید نیز در بخش گوشت قرمز است.
انتهای پیام