خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دیوان محاسبات به ماجرای ویال‌های خالی واکسن کرونا

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 31 مرداد 1400 - 10:30
پیرو اعلام خروج تعدادی از ویال‌های خالی واکسن کرونا و سوءاستفاده از آن‌ها توسط اشخاص خاطی، جلسه‌ای اضطراری تشکیل شد.
بهداشت،وزارت،كشور،كرونا،محاسبات،ديوان،فرآيند،خالي،علوم،پزشكي

به گزارش مشرق، بنا به اعلام دفتر روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در پی اعلام خروج تعدادی از ویال‌های خالی واکسن کرونا و سوءاستفاده از آن‌ها توسط اشخاص خاطی، جلسه‌ای با حضور معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور، مدیرکل حراست وزارت بهداشت، مدیرکل بازرسی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و معاونین وی و رئیس بیمارستان کوثر (محل خروج ویال‌های خالی) در محل دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تشکیل شد.
بیشتر بخوانید: دستگیری قاچاقچی داروهای کرونا در تهران با ورود دادستانی
در این جلسه ضمن بررسی مراحل امحای ویال‌های استفاده شده واکسن کرونا، نقاط ضعف این مراحل شناسایی و با توجه به اهمیت موضوع و لزوم ادامه فرآیند واکسیناسیون عمومی کشور و جلوگیری از سوءاستفاده اشخاص فرصت طلب و سودجو، مواردی به تصویب رسید.
به منظور جلوگیری از تکرار این موضوع در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، طی بخشنامه‌ای توسط حراست وزارت بهداشت، لزوم تقویت کنترل‌های داخلی در این مسیر (شامل استفاده از اتاق‌های اختصاصی به منظور نگهداری ویال‌های استفاده شده، نصب سیستم‌های کنترلی و دوربین‌های نظارتی در محل نگهداری این ویال‌ها، تقویت نظارت توسط رؤسای دانشگاه‌ها بر فرآیند امحاء و…) به دانشگاه‌ها ابلاغ شود.
همچنین، تا قبل از امحای ویال‌های خالی، از تهیه صورتجلسه امحا خودداری شده و هرگونه تنظیم صورتجلسه امحا، موکول به شمارش و کنترل دقیق ویال‌ها باشد.
افراد خاطی با توجه به صورتجلسات تنظیمی، شناسایی و ضمن معرفی به تخلفات اداری وزارت بهداشت، جهت برخورد قانونی با آنان، به قوه قضائیه معرفی شوند.
دیوان محاسبات به صورت مستمر و دوره‌ای، این فرآیند را کنترل و نظارت خواهد کرد.