خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از شهروندانش خواست به فرودگاه کابل نروند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 30 مرداد 1400 - 19:30
سفارت آمریکا در افغانستان امروز با انتشار توصیه‌نامه‌ای از شهروندان این کشور خواست در شرایط جاری به فرودگاه کابل نروند.
فرودگاه،افغانستان،كابل،خبرگزاري،آمريكا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سفارت آمریکا در افغانستان امروز شنبه از شهروندان این کشور خواست تا به سمت فرودگاه کابل نروند.
به گزارش این خبرگزاری، در توصیه‌نامه سفارت آمریکا در افغانستان در این خصوص آمده است: به دلیل تهدیدات امنیتی احتمالی خارج از دروازه های فرودگاه کابل به شهروندان آمریکایی توصیه می‌ کنیم از سفر به این فرودگاه و گیت‌ های آن در حال حاضر خودداری کنند؛ مگر اینکه دستورالعمل‌ هایی را از سوی نمایندگان دولت آمریکا برای انجام چنین کاری دریافت کرده باشند.
گفتنی است که با خروج اشرف غنی از افغانستان، ۱۵ آگوست (یکشنبه هفته گذشته)، نیروهای طالبان وارد شهر کابل پایتخت افغانستان شده و قدرت را در این کشور به دست گرفتند.
پس از این رویداد، تعداد زیادی از مردم این کشور در تلاش برای خروج از افغانستان به فرودگاه بین المللی حامد کرزی هجوم آوردند.
آخرین خبرها نیز در این باره حکایت از کشته شدن ۱۲ نفر در این فرودگاه دارد.