خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئت مطالبه گری از بخش های مختلف را دارم

مهر | اجتماعی و حوادث، سیاسی | شنبه، 30 مرداد 1400 - 17:18
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش سخنان خود را در مجلس شورای اسلامی آغاز کرد.
پرورش،آموزش،وزير،اسلامي،مدلي،مطالبه،دبستاني،تشكر،گري،مخالفان

به گزارش خبرنگار مهر، حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز (شنبه) به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دفاع از خود بیان کرد: بر خودم لازم می دانم قبل از هر چیز از اعتماد ایشان تشکر کنم و انتخاب ایشان نشان داد که ایشان به صورت جدی دنبال تحول هستند.
مشخصاً مسیری که آموزش و پرورش را نجات می دهد مسیر تحولی است که خواهم گفت.
وی با تشکر از موافقان و مخالفان نیز گفت: باور دارم تمام نکاتی که در کمیسیون ها گفته شد و امروز در صحن برای کمک به آموزش و پرورش است.
امیدوارم توضیحاتم برای کمک کردن ذهن شما موثر باشد.
وی اظهار کرد: در پیش دبستانی مدلی دارم که درباره اش ادعا دارم.
من یک مدلی در پیش دبستانی امام رضا اجرایی کردم که در دو سال آینده قابل ارائه به آموزش و پرورش است ولی از آن عبور می کنم.
وی بیان کرد: پدران، مادران عزیز و والدین و فرهنگیان نیازمند کاری هستیم که جنس تعلیم و تربیتی پیدا کند.
انقلاب اسلامی ایران حاصل پرورش یافتگان نهضت امام خمینی بود و گام دوم رخ نمی دهد مگر روی نسل کودک و نوجوان کار ویژه بکنیم.
تمام ظرفیت دولت و نظام باید پای کار بیاید.
من جرئت مطالبه گری از بخش های مختلف را دارم.
من قول می دهم این مطالبه گری را رها نکنم.
باغگلی گفت: اگر بتوانم اعتماد شما را جلب کنم اصلی ترین کارم این است که سند تحول را اجرا کنم.
همه حرف مخالفان این بود که باغگل جوان است و کم تجربه و ناتوان است این کار را بکنم.
قرار نیست وزیر یک تنه این کارها را بکنم.
وزیر در تیمش آدمهای جسور و قدرتمند می خواهد و باید حلقه بسته مدیریت طولانی را بشکند.
تکمیل می شود....