خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمدی: باید مدیرانی انقلابی و دلسوز روی کار آیند

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 30 مرداد 1400 - 15:30
نماینده مردم رشت در مجلس تاکید کرد که مدیران کلان کشور و مدیران میانی استانها باید از بین کسانی باشند که به فکر خدمت به مردم باشند.
مديران،مجلس،تذكري،مديراني،استانها،رشت

نماینده مردم رشت در مجلس تاکید کرد که مدیران کلان کشور و مدیران میانی استانها باید از بین کسانی باشند که به فکر خدمت به مردم باشند.
به گزارش ایسنا محمدرضا احمدی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: امروز دیگر زمان آزمون و خطا گذشته و مدیران کلان کشور و مدیران میانی استانها باید به گونه ای انتخاب شوند که با در نظر گرفتن خدا و شهدا برای مردم خدمت کنند.
باید مدیرانی انقلابی که دلسوز و جهادی هستند، بر سر کار بیایند.
وی در ادامه گفت: مدیرانی باید انتخاب شوند که فسادستیز بوده و شعارهایی را که می دهند در عمل نیز اجرایی کنند.
نماینده مردم رشت در تذکری دیگر تاکید کرد: از سوی دیگر بسیاری از بیمارستانهای گیلان وضعیت بسیار بدی دارند و هر ۲۳ بیمار کرونایی فقط دو کادر درمان دارند.
اکسیژن ساز و دارو در استان کم بوده و در تامین آن با مشکل مواجه هستیم.
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر وی گفت: کمیسیون بهداشت این موضوع را دنبال می کند.
انتهای پیام