خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات البرز

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 مرداد 1400 - 14:54
کرج - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: در بعضی ساعات وزش باد و گرد و خاک، رشد ابر و در ارتفاعات استان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
البرز،ساعات،باد،درجه،هوا

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از جوی کم و بیش ناپایدار در منطقه البرز مرکزی است که به موجب آن در بعضی ساعات وزش باد و گرد و خاک، رشد ابر و در ارتفاعات بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه آسمان امروز البرز صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، وزش باد و گرد و خاک و رشد ابر بوده و هوا در بعضی ساعات ناسالم برای گروه‌های حساس است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۳۶ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۱۹ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۱۰ متر بر ثانیه است.
مدیرکل هواشناسی البرز تصریح کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی، فردا آسمان البرز قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در بعضی ساعات رشد ابر است و هوا نیز در بعضی ساعات ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد بود.
وی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۳۴ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۱۹ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.