خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زبردست: ژاپن و کره جنوبی گزینه‌های ما برای برگزاری اردو هستند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 12:51
سرپرست نایب رئیس فدراسیون والیبال گفت: کشور‌های کره جنوبی و ژاپن را برای اردو در نظر داریم.
تيم،ملي،اردو،واليبال،فدراسيون،مسابقات،زبردست،سهميه

متین زبردست سرپرست نایب رئیس فدراسیون والیبال در گفت و گو با خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط تیم ملی والیبال بانوان کشورمان گفت: مسابقات قهرمانی آسیا در تاریخ ۲۷ مرداد آغاز می شود و اردو های تیم ملی هم از اسفند سال گذشته آغاز شده است و بازیکنان امروز از اردو خارج می شوند.
او افزود: ما برای تیم ملی بازی دوستانه در نظر گرفته ایم که هنوز نهایی نشده است همچنین کشور های ژاپن و کره جنوبی را برای برپایی اردو نظر داریم که هر کدام تصویب نهایی شود آن را اعلام می کنیم از طرفی دیگر هم تیم ملی به یک ثباتی رسیده است و تا چندی دیگر نفرات اصلی آن مشخص می شوند.
زبردست افزود: مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا ۲۷ مرداد برگزار می شود و 8 تیم برتر آن می توانند در رقابت های انتخابی المپیک شرکت کنند.
او در پایان و درباره سهمیه های قاره کهن بیان داشت: ژاپن میزبان مسابقات است و تنها یک سهمیه دیگر باقی می ماند که باید برای به دست آوردن آن در مسابقاتی که زمان آن اعلام می شود شرکت کرد.
بیشتر بخوانید:
صادقی: تحصیلات عالیه دختران والیبالیست ما ثمره انقلاب است
خوش‌خبر: هیچ مبلغی از سوی هدایتی به حساب فدراسیون واریز نشده است
کولاکوویچ: اولویت اول ما المپیک است
ورزشکارانی که پای آرمان‌های خود و انقلاب ایستادند
انتهای پیام/
اظهارات نایب رئیس فدراسیون والیبال درباره شرایط تیم ملی بانوان