سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مصطفی الکاظمی» به کویت سفر می کند

مهر | بین‌الملل | جمعه، 29 مرداد 1400 - 20:24
وزارت خارجه عراق در بیانیه ای اعلام کرد که «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور طی هفته آینده عازم کویت خواهد شد.
كويت،سفر،مقامات،عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق قصد دارد به کویت سفر کند.
در همین ارتباط، وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که الکاظمی طی هفته آینده به کویت سفر خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، وزارت خارجه عراق در بیانیه خود در این زمینه آورده است: «منهل الصافی» سفیر بغداد در کویت اخیراً با شماری از مقامات این کشور دیدار و گفتگو کرده است.
وی مقامات کویت را در جریان سفر الکاظمی قرار داده است.
وزارتخانه مذکور همچنین عنوان کرده است که الکاظمی در جریان سفر به کویت ضمن دیدار با مقامات ارشد این کشور با آنها در خصوص تحولات منطقه‌ای و راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه رایزنی خواهد کرد.