خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار بوشهری‌ها با وزیر پیشنهادی نیرو/ اعلام حمایت نمایندگان از محرابیان

فارس | استان‌ها | جمعه، 29 مرداد 1400 - 12:53
اعضای مجمع نمایندگان بوشهر در دیدار با محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو مباحثی در دو بخش آب و برق استان از جمله احداث و فعال شدن آب شیرین کن‌ها، اصلاح و بهبود شبکه‌های آب رسانی، تکمیل پروژه سدسازی استان و استقلال برق منطقه‌ای از استان فارس را مطرح کردند.
استان،مجمع،نمايندگان،بوشهر،آب،پيشنهادي،نيرو

اعضای مجمع نمایندگان بوشهر در دیدار با محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو مباحثی در دو بخش آب و برق استان از جمله احداث و فعال شدن آب شیرین کن‌ها، اصلاح و بهبود شبکه‌های آب رسانی، تکمیل پروژه سدسازی استان و استقلال برق منطقه‌ای از استان فارس را مطرح کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان کنگان، حجت‌الاسلام موسی احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی در نشست‌های مختلفی با وزرای پیشنهادی، دغدغه‌ها، اولویت‌ها و برنامه‌ها را مورد بررسی و بحث و گفت‌وگو قرار داده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا روز گذشته اعضای مجمع نمایندگان استان بوشهر در جلسه‌ای صمیمانه، مشکلات و دغدغه‌های مربوط به حوزه‌های انتخابیه خود را با علی اکبر محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو مطرح کردند.
نماینده مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم افزود: اعضای مجمع نمایندگان بوشهر مباحث مهمی در دو بخش آب و برق استان از جمله احداث و فعال شدن آب شیرین کن‌ها، اصلاح و بهبود شبکه‌های آب رسانی، تکمیل پروژه سدسازی استان و استقلال برق منطقه‌ای از استان فارس بیان کردند.
وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی نیرو نیز ضمن تأیید مسائل مطرح شده وعده دادند که بعد از رأی اعتماد از نمایندگان مجلس، مطالب و دغدغه‌های مجمع را برای پیگیری در دستور کار قرار دهد.
احمدی خاطرنشان کرد: در پایان این جلسه اعضای مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس حمایت خود از تصدی وزارت نیرو توسط محرابیان را اعلام کردند.
انتهای پیام/