سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیر حوزه های علمیه، درگذشت آیت الله طالقانی را تسلیت گفت

مشرق | سیاسی | جمعه، 29 مرداد 1400 - 11:18
آیت‌الله علی‌رضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پیامی درگذشت آیت الله سیدجواد طالقانی از اساتید حوزه علمیه قم را تسلیت گفت.
شاگردان،شتافت،ارجمند،فاضل،بازماندگان،طالقاني،علميه،جواد،تدريس

به گزارش مشرق، در پیام آیت‌الله علی‌رضا اعرافی آمده است: خبر ارتحال استاد گرانقدر حوزه آیت الله سید جواد طالقانی مایه تأسف شد، آن استاد ارجمند حوزه در چند دهه در کرسی تدریس علوم اسلامی و حوزوی بخصوص در ادبیات عرب شاگردان زیادی پرورش داد و در فضیلت های اخلاقی و روحی الگو بود و در سال های اخیر آلام ورنج های زیادی را به جان خرید و سرانجام در عاشورای حسینی (ع) به لقای معبود و دیدار سالار شهیدان(ع) شتافت.
مدیرحوزه های علمیه کشور افزوده است: اینجانب که افتخار شاگردی ایشان داشته ام، با دلی غمبار این مصیبت را به حوزه‌های علمیه و شاگردان، علاقمندان، بازماندگان محترم و آقازادگان ارجمند آن فقید سعید تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم علو درجات و حشر با اولیای الهی و اجداد طاهرینش و برای بازماندگان محترم سکینه و طمانینه و شکیبایی و پاداش نیکوی الهی را از خداوند مهربان خواستارم.
آیت الله سید جواد طالقانی از علمای فاضل و اندیشمند متولد ۱۳۱۴ ، پس از سال ها تحصیل و تدریس خالصانه و پرورش و تربیت هزاران شاگردان فاضل امروز پنجشنبه ۲۸ مردادماه سالجاری در منزل خود در یکی از محله‌های قدیمی قم به دیدار باقی شتافت.