خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکایی‌ها با خواری و ذلت در حال خروج از منطقه هستند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 29 مرداد 1400 - 10:53
گروه استان‌ها - نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف با بیان اینکه دشمن پیوسته در حال شبهه پراکنی در فضای مجازی است،گفت: آمریکایی‌ها با خواری و ذلت در حال خروج از منطقه هستند.
خون،امام،حسين،زمان،طلب،شهيد،منتقم،بعثه،زواره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان ، حجت‌الاسلام حسین کاردان شامگاه پنجشنبه در محل خیمه سبز حسینی زواره اظهار داشت: قرآن کریم می‌فرماید کسی که مظلوم کشته می‌شود برای صاحب خون سلطنت قرار دادیم و سلطنت برای این خون مربوط به ولی این خون و هرکس حسینی است باید خودش را آماده کند تا صاحب این خون را یاری کند.
وی افزود: امام باقر(ع) فرموده است انتقام خون سیدالشهداء هنوز گرفته نشده است و در دعای ندبه هم آمده است کجاست آن کسی که طلب کند خون انبیاء و فرزندان انبیاء را و بدانید که خون آن‌ها از بین نخواهد رفت و پیامبرانی بودند که به بدترین وضع شکنجه شدند که همه در قرآن هم آمده که باید خونشان طلب شود.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف گفت: دشمنان دین و بنگاه‌های صهیونیستی در فضاها و صفحات مجازی کاری کرده‌اند که مردم نمی‌توانند در دین تعقل کنند و هرچه به آنان می‌گویند قبول می‌کنند و حواسمان را جمع کنیم که می‌خواهند امام حسین(ع) را از من و شما بگیرند.
وی با اشاره به تعداد 120 شهید شهر زواره ابراز داشت: مگر این همه شهید برای یک شهری در آن زمان که جمعیت کمی داشته کم است و چه کسی این خون‌ها را طلب کرده است و باید منتقم بیاید و وظیفه ما در برابر این خون‌ها سنگین‌تر می‌شود و زمانی که منتقم می‌آید مردم باید امام زمان خود را بشناسند که وقتی ندا می‌دهد همه به او پاسخ دهند.
حجت‌الاسلام کاردان بیان کرد: هر روز که مقدمات ظهور امام زمان به تاخیر بیفتد همه ما مسئول هستیم و هرکس از راه می‌رسد در خصوص عزای امام حسین(ع) حرف می‌زند و اظهار نظر می‌کند لذا همه باید در مراسمات امام حسین(ع) مواظب گفتار و کردار خود باشند.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف تاکید کرد: باید منتظر امام زمان باشیم و همانطور که شهید سلیمانی به ترامپ گفت من یکی برای مقابله با شما کافی هستم همانطور هم شد و می‌بینید که آمریکایی‌ها با خواری و ذلت از منطقه در حال خارج شدن هستند.
انتهای پیام/802/ ع