سه نمایش خیابانی در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 12:07
یاسوج- مسئول واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای نمایشهای خیابانی به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی در شهرهای استان انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی لاهوتی با اشاره به جزئیات خبر، افزود: نمایش خیابانی فاصله اجباری به نویسندگی یاسر خالقی و فضل الله باقری در شهرستان لنده، نمایش خیابانی شیر مادر به نویسندگی و کارگردانی رضا وفایی نیک در لیکک و نمایش خیابانی " تا همین نزدیکی" به نویسندگی رسول سنایی و کارگردانی معصومه جهان پور در لیکک اجرا شد.
لاهوتی تصریح کرد: موضوع این تئاترهای خیابانی بنیان خانواده و نقش مباحث دینی در زندگی مردم استان است.
لاهوتی اظهار داشت: همچنین کارگاه تئاتر در طراحی میزانسن نیز در محل سالن حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد واقع در خیابان گلستان ششم برگزار شد.