خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسر احمد شاه مسعود: علیه طالبان قیام خواهم کرد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 28 مرداد 1400 - 16:30
پسر احمد شاه مسعود، یکی از رهبران فقید افغانستان اعلام کرد: علیه گروه طالبان در افغانستان قیام جدیدی برپا خواهم کرد.
طالبان،افغانستان،مسعود،احمد،پنجشير،شاه،گروه،قيام،پسر

پسر احمد شاه مسعود، یکی از رهبران فقید افغانستان اعلام کرد: علیه گروه طالبان در افغانستان قیام جدیدی برپا خواهم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، احمد مسعود، یکی از فرماندهان مسلح منطقه پنجشیر واقع در شمال کابل و پسر احمد شاه مسعود تاکید کرد، افغانستان را رها نکرده است و قیام جدیدی علیه طالبان مانند قیام پدرش برپا خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: ما به احمد شاه مسعود، فرماندهی که تا لحظه آخر عمر خود با طالبان جنگید،درود می‌فرستیم، طالبانی که ما را مورد ظلم قرار داد و مردم افغانستان به خاطر آنها در معرض آزار و اذیت قرار گرفتند.
مسعود همچنین تصریح کرد: ما خواهان مصالحه و توافق با طالبان نیستیم و تا آخرین لحظه زندگی خود با آنها مبارزه خواهیم کرد.
پیشتر اخباری منتشر شده بود مبنی بر اینکه مسعود افغانستان را ترک کرده است.
خبرگزاری اسپوتنیک گفته بود، پسر احمد شاه مسعود با یک هلیکوپتر نظامی به همراه شماری از شخصیت‌ها ازولایت «پنجشیر» در شمال کابل، این کشور را ترک کردند؛ این در حالی است که خود احمد مسعود این خبر را تکذیب کرد و گفت که او افغانستان را ترک نکرده است و مانند پدرش علیه گروه طالبان قیامی به راه خواهد انداخت.
«پنجشیر» افغانستان تنها ولایتی است که طالبان وارد آن نشده است.
در همین راستا، محمد پنجشیر، یکی از فرماندهان مسلح در ولایت پنجشیر تاکید کرد، گروه وی با هر گونه توافق با گروه طالبان مخالفت کرده و علیه طالبان اعلام جنگ کرده است.
امروز طالبان به سمت شرکت کنندگان در راهپیمایی برای حمایت از پرچم ملی افغانستان در ولایت «ننگرهار» شلیک کرد که در نتیجه آن چندین تن کشته وزخمی شدند.
از سوی دیگر امرالله صالح، معاون اشرف غنی رئیس جمهور سابق افغانستان اظهار داشت که احمد مسعود طرفداران، تانک‌ها و هواپیماها را در پنجشیر به خاطر مبارزه با طالبان جمع کرده است.
وی از شهروندان افغانستان خواست به مقاومت بپیوندند.
انتهای پیام