خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تست فازسوم واکسن کرونا ایرانی اسپایکوژن به نیمه راه رسید

فارس | دانش و فناوری | پنجشنبه، 28 مرداد 1400 - 10:54
اولین واکسن کرونا ساخت بخش خصوصی پس از اتمام موفق فاز دوم درحال انجام فازسوم مطالعات بالینی خود بر روی ۱۷ هزار داوطلب است.
واكسن،فاز،استراليا،ويروس،كرونا

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، همزمان با تست فاز سوم واکسن اسپایکوژن تولید انبوه این واکسن با ظرفیت ۳ میلیون دز در ماه درحال انجام است بنظر می‌رسد تا دو ماه آینده با اتمام فاز مطالعات بالینی به مرحله تزریق عمومی برسد که دومین واکسن ورودی به بازار داخلی خواهد بود.
فاز پیش‌بالینی و اول کارآزمایی بالینی واکسن "اسپایکوژن" در استرالیا آغاز شد و پس از آنکه مورد تایید وزارت بهداشت استرالیا قرار گرفت، وزارت بهداشت ایران پذیرفت فازهای دوم و سوم آن در ایران انجام شود.
اسپایکوژن، واکسن ایرانی-استرالیایی کرونا، حاصل همکاری مشترک شرکت سیناژن و شرکت Vaxine استرالیا است.
این واکسن حاوی قسمتی از ویروس کرونا (پروتئین Spike) است که باعث ایجاد ایمنی در برابر این ویروس می‌شود و در ساخت آن از خودِ ویروس زنده و یا کشته‌شده استفاده نشده است.
در ادامه ویدئویی را در این خصوص مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/