سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۱۰ مورد جدید کرونا و ۶ فوتی در سیستان و بلوچستان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 15:31
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۹۱۰مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۱۱هزار و ۵۶۷ نفر رسید.
بلوچستان،كرونا،سيستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با افزوده شدن ۹۱۰مورد جدید کرونا در سیستان و بلوچستان طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان این ویروس در استان به ۱۱۱هزار و ۵۶۷ نفر رسید.
به گزارش ایسنا دکتر سیدمحمد هاشمی‌شهری ۲۷ مردادماه اظهارکرد: همچنین با فوت ۶ مورد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، شمار فوتی‌های کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲ هزار و ۳۶۵نفر رسید.
وی ادامه داد: ۴۸۲ بیمار حاد تنفسی و ۲۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان تحت درمان قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مردم در صورت امکان و نداشتن ضرورت در خانه بمانند و چنانچه از خانه بیرون می‌روند اصول بهداشتی و آداب تنفسی را به خوبی رعایت کنند.
انتهای پیام