خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلمای خلیلزاد: آمریکا عامل جنگ افغانستان نبود

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 11:21
نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان حساب توییتری با عنوان "آمریکا برای صلح افغانستان" - US4AfghanPeace@ - را تأیید کرد.
جنگ،آمريكا،افغانستان،نماينده،طالبان

نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان حساب توییتری با عنوان "آمریکا برای صلح افغانستان" - US4AfghanPeace@ - را تأیید کرد.
به گزارش ایسنا، زلمای خلیل زاد، نماینده ویژه آمریکا در توییتی نوشت: ما این جنگ را بر این کشور تحمیل نکردیم و عامل این جنگ نبودیم.
افغانستان برای چندین دهه است که در جنگ است و اغلب این جنگ داخلی بوده است.
ده‌ها هزار غیرنظامی بی‌گناه کشته شده‌اند اما به جای یک فصل دیگری از نبرد، افغان‌ها به دنبال یک راه جدید رو به جلو هستند.
وی در ادامه نوشت: آمریکا به این دلیل وارد مذاکرات شده که جنگ دیگر جوابگو نیست.
در جریان گفت‌وگوها، پیشنهادهایی برای کاهش تنش و درگیری‌ها دادم اما طالبان با امتناع از پذیرش این پیشنهاد، این جنگ را طولانی کرده‌اند.
به مردم افغانستان اجازه دهید تا قضاوت کنند ایا اظهارات طالبان باعث ترغیب خشونت بیشتر می‌شود یا خیر.
نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان همچنین در ادامه توییت خود آورده است: مردم افغان مستحق و خواهان یک آتش بس کامل و جامع و مذاکراتی هستند که به صلحی دائم بینجامد.
آمریکا با آنهاست.
انتهای پیام