خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرد و غبار مهمان البرزی‌ها می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 15:06
کرج - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: آسمان استان قسمتی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و غبار محلی است.
البرز،باد،درجه،هوا

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حکایت از استقرار جوی پایدار در منطقه البرز مرکزی دارد.
وی با بیان اینکه آسمان امروز البرز قسمتی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد و غبار محلی بوده و هوا در بعضی ساعات ناسالم برای گروه‌های حساس است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۳۴ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۱۹ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۶ متر بر ثانیه است.
مدیرکل هواشناسی البرز تصریح کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی، فردا آسمان البرز صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و وزش باد است و هوا نیز در بعضی ساعات ناسالم برای گروه‌های حساس خواهد بود.
وی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۳۴ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۲۰ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۶ متر بر ثانیه است.