خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش تخلفات واگذاری پالایش نفت کرمانشاه از مجلس به قوه قضاییه رفت

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 11:21
نمایندگان مجلس گزارش کمیسیون انرژی درباره تخلفات مرتبط با شرکت پالایش نفت کرمانشاه را برای بررسی بیشتر به قوه قضاییه ارجاع دادند.
گزارش،پالايش،كرمانشاه،راي،اجراي،نفت،قيمت،شركت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز(سه‌شنبه) گزارش کمیسیون انرژی در خصوص تخلفات مرتبط با شرکت پالایش نفت کرمانشاه را با 127 رای موافق، 16 رای مخالف و 16 رای ممتنع از 201 نماینده حاضر به قوه قضاییه ارجاع دادند.
کمیسیون انرژی مجلس در گزارش خود سازمان خصوصی سازی را در عدم اجرای ماده 21 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی و عدم رعایت شئونات در اجرای ماده 4 آیین نامه اجرایی شیوه قیمت گذاری بنگاه ها و نحوه اعمال شیوه های مذکور در خصوص واگذاری شرکت پالایش نفت کرمانشاه به بخش خصوصی مسئول می داند.
در بخشی از این گزارش بیان شده است: روش بررسی کارشناسی قیمت پایه سهام شرکت پالایش نفت کرمانشاه ایراد اساسی دارد، برای کارشناسی قیمت سه نفر به مدت یک روز در پالایشگاه حضور دارند که با این حضور نمی توانند نظر جامع و کاملی در شناسایی دارایی ها و ملاحظه آن اعمال کنند.
این گزارش می افزاید: بسیاری از دارایی ها اموال و تجهیزات وابسته به این پالایشگاه از جمله موجودی مخازن ذخیره خوراک و محصول، کاتالیست ها، کمپرسورها و نیز مجموعه خدماتی و رفاهی در ارزش گذاری لحاظ نشده اند.