خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین دوگانه سرخپوشان در سالن و زمین چمن/ تمرین فردا با نظر گل محمدی تعطیل شد

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 14:30
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه شهید کاظمی تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی ادامه دادند.
تمرين،بدنسازي،كادر،بازيكنان،دقيقه،فني

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین روز چهارشنبه تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 10 و 30 دقیقه امروز در ورزشگاه شهید کاظمی زیر نظر کادر فنی آغاز شد.
بازیکنان ابتدا در سالن بدنسازی ورزشگاه حضور یافتند و به مدت 40 دقیقه، کار با وزنه و بدنسازی ویژه برای هر بازیکن را زیر نظر مربی بدنساز تیم انجام دادند.
سپس سرخپوشان وارد زمین چمن شده و برای دقایقی پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی و بعد از آن، دویدن‌های استقامتی و کارهای هوازی را در دستور کار قرار دادند.
تمرین امروز بعد از 70 دقیقه به پایان رسید و بازیکنان پس از سرد کردن بدن ها، راهی رختکن شدند.
تمرین پنجشنبه سرخپوشان نیز با اعلام و تصمیم کادر فنی تیم تعطیل شد.
بازیکنان پرسپولیس از روز جمعه تمرینات آمادگی خود را پیگیری خواهند کرد.
بر همین اساس، قرمزپوشان پس از برگزاری سه جلسه تمرین متوالی، فردا استراحت می‌کنند و از روز جمعه برنامه‌های بدنسازی و تیمی کادر فنی را در دستور کار خواهند داشت.
انتهای پیام/