خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاریهای آموزشی قرقیزستان و چین گسترش می‌یابد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 13:53
در دیدار مقامات ارشد قرقیزستان و چین در «بیشکک» بر توسعه همکاریهای آموزشی تاکید شد.
قرقيزستان،چين،جمهوري،ديدار،آموزش،كشور،زمينه،بيشكك

در دیدار مقامات ارشد قرقیزستان و چین در «بیشکک» بر توسعه همکاریهای آموزشی تاکید شد.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، «دو دوئن» سفیر جمهوری خلق چین در «بیشکک» با «ژیلدیز باکاشف» معاون نخست وزیر قرقیزستان دیدار کرد.
طرفین در این دیدار، درباره موضوعات اصلی روابط دوجانبه، پروژه های جاری و همچنین فرصت های همکاری بین دو کشور گفت‌وگو کردند.
در این دیدار سفیر چین با تبریک سی امین سالگرد استقلال جمهوری قرقیزستان به مردم این کشور از دستاوردهای همکاری پکن و بیشکک در زمینه آموزش و پرورش ابراز خشنودی کرد و تاکید نمود که هر سال طرف چینی نیز سهمی در این جشن دارد.
وی افزود: امسال برای آموزش شهروندان جمهوری قرقیزستان در دانشگاه های جمهوری خلق چین این سهم را ادا می‌کند.
دو دوئن گفت: طرف چینی آماده است تا به همراه طرف قرقیزستان به گسترش همکاری ها در زمینه آموزش برای تقویت دوستی بین دو کشور ادامه دهند.
معاون نخست وزیر قرقیزستان نیز در این دیدار از دولت و مردم چین برای کمک‌های بی دریغ ارائه شده در مبارزه با ویروس کرونا، به ویژه واکسن های ارائه شده علیه COVID-19 قدردانی کرد.
وی همچنین از آموزش رایگان جوانان قرقیزی در دانشگاه های معتبر چین قدردانی کرد.
معاون نخست وزیر قرقیزستان در ادامه چین را «نمونه ای از توسعه اقتصادی» خواند و ابراز امیدواری کرد که روابط دوستانه بین دو کشور از طریق اجرای پروژه‌های مفید متقابل در زمینه پزشکی، آموزش و سایر زمینه ها تقویت شود.
طرفین توافق کردند که هر دو کشور رویدادهای فرهنگی مشترکی را برای جشن سی امین سالگرد ایجاد روابط دیپلماتیک بین جمهوری خلق چین و جمهوری قرقیزستان برگزار کنند.
انتهای پیام/.