خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده ارتش انگلیس: طالبان امروز منطقی‌تر از طالبان گذشته است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 13:41
به گفته فرمانده ارتش انگلیس جهان باید فضا را برای طالبان به منظور تشکیل دولت جدید در افغانستان فراهم کند چرا که طالبان امروز متفاوت عمل می‌کند.
طالبان،افغانستان،انگليس،گروه،كارتر،طالباني،سران،فضا

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان ، فرمانده ارتش انگلیس معتقد است طالبان این بار می‌تواند متفاوت عمل کند.
نیک کارتر، فرمانده ارتش انگلیس، امروز چهارشنبه در مصاحبه با بی بی سی گفت: جهان باید فضا را برای طالبان به منظور تشکیل دولت جدید در افغانستان مهیا کند چرا که به نظر می رسد این جنگجویان منطقی‌تر شده اند.
برخلاف بیست سال گذشته، زمانی که سران طالبان تا حد زیادی مخفیانه زندگی می‌کردند، امروز اعلام کردند که می خواهند خود را به جهان معرفی کنند.
کارتر اضافه کرد: با حامد کرزی، رئیس جمهور سابق افغانستان که قرار است امروز با طالبان دیدار کند، در تماس هستم.
ما باید صبور باشیم و به سران طالبان فضا دهیم تا اعتبار خود را نشان دهند.
ممکن است این طالبان متفاوت از طالبانی باشد که مردم از دهه ۱۹۹۰ به خاطر دارند.
وی افزود: آنچه ما باید به طور کامل به خاطر بسپاریم این است که گروه طالبان یک سازمان همگن نیستند.
آنها گروهی از شخصیت‌های قبیله‌ای از سراسر روستا‌های افغانستان هستند.
آنها پسران روستایی اند که با شیوه سنتی قبیله‌ای و شیوه رفتار مردم پشتون زندگی می‌کنند.
کارتر گفت: این طالبانی که امروز می‌بینیم سرکوبگر نیست و در واقع، اگر به نحوه حکومت کنونی کابل نگاه کنید، نشانه‌هایی از منطقی تر شدن آنها را مشاهده می‌کنید.
پیش از این، دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس در مصاحبه خود با «ال بی‌سی رادیو»، با اشاره به تحولات اخیر رخ داده در افغانستان و روی کار آمدن طالبان، گفت: باید واقعیت قدرت گرفتن طالبان در افغانستان را بپذیریم هر چند که این سرعت عمل در به کنترل گرفتن قدرت از سوی این گروه شوکه کننده بود.
وی در ادامه با بیان اینکه باید یک رویکرد عملگرا در مقابل گروه طالبان را در نظر گرفت، ادامه داد: انگلیس و متحدان ما باید بهترین بهره برداری را از وضعیت پیش آمده در افغانستان داشته باشند.
انتهای پیام/