خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رمز رستگاری حضرت ابوالفضل(ع) در کربلا/ چرا رهبر انقلاب مدام بر "بصیرت" تاکید دارند؟

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 مرداد 1400 - 09:29
گروه استان‌ها - رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش ثامن‌الائمه مشهد ولایت‌پذیری را مهمترین شاخصه سقای دشت کربلا دانست و گفت: بصیرت حضرت ابوالفضل(ع) او را در واقعه کربلا رستگار کرد.
حضرت،عباس،امام،نيكي،فيروزي،بصيرت،زيارت،ولايت،نكرد،مشهد،بصيرت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردستان ، حجت‌الاسلام حسن فیروزی شامگاه سه شنبه در محل خیمه سبز حسینی زواره اظهار داشت: در ایران اسلامی حدود هشت هزار امامزاده داریم که بعضی از این امامزاده‌ها ویژگی خاصی دارند یعنی از طرف امام معصوم در رابطه با آن.ها زیارتنامه نقل شده است و امام موسی بن جعفر دختران زیادی داشتند که یکی از آن‌ها بنام معصومه(س) که نگینی است در شهر قم و چهار امام سفارش به زیارت آن را کرده‌اند و امام رضا می‌فرمایند هرکه خواهرم در قم را زیارت کند مثل این است که من را در مشهد زیارت کرده است.
وی افزود: یکی از تعابیر خیلی مهم این است که امام معصوم از عمویشان حضرت عباس به عنوان عبد صالح یاد می‌کند و ایشان فرزند حضرت علی(ع) و مادرشان فاطمه یا ام البنین است که در فصاحت، بلاغت و شجاعت و در خانواده‌ای مذهبی رشد کرده است.
رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش ثامن‌الائمه مشهد گفت: در واقع در کربلا حضرت عباس(ع) 34 سال سن داشته است و در شجاعت و کمالات نمونه‌ای از پدر بود و دارای دو فرزند بود که آن‌ها هم در کربلا شهید شدند و ائمه معصومین(ع) تعریف از عباس می‌کردند و این شب تاسوعا و شب خاص مربوط به حضرت عباس(ع) است.
وی ابراز داشت: بالای هر نیکی یک نیکی دیگر است اما پیامبر می‌فرماید نیکی بالاتر از شهادت نداریم یعنی اوج نیکی شهادت است و در قیامت همه نسبت به حضرت عباس(ع) غبطه می‌خورند که چه جایگاه مهمی دارد چرا که همچون یک کوه استوار و جنگجویی با همت در برابر کفار بود که همه دشمنان را درو می‌کرد و همچون علی‌(ع) شجاعتش زبانزد همه تاریخ‌نویسان است.
حجت‌الاسلام فیروزی بیان کرد: در تاریخ داریم وقتی حضرت عباس(ع) دور خیمه‌ها قدم می زد همه در امنیت و آرامش بودند و دشمن جرأت حمله به خیمه را نداشت و او تلاشگر بود و پرچم‌داری بود که نقش مهمی را در میدان جنگ داشت و تا پرچم برافراشته بود لشکر یک دلگرمی داشتند.
رئیس عقیدتی سیاسی مرکز آموزش ثامن الائمه مشهد تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های حضرت عباس(ع) بصیرتی است که آن حضرت داشتند و بصیرتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی مرتبا به آن اشاره دارند و اگر انسان بصیرت و آگاهی پیدا کرد به مسائل بسیاری از آسیب‌ها و شبهاتی را که دشمن وارد می‌کند انسان مصون می‌ماند پس باید بصیرتمان را بالا ببریم تا در آن لحظات حساس خدای ناکرده دین و ایمانمان را از ما نگیرند.
وی تصریح کرد: همیشه باید انتخابمان یک انتخاب خوب باشد و بصیرت حضرت ابالفضل العباس(ع) کجا پیدا شد آنجایی که دو مرتبه برای او امان‌نامه آوردند و قبول نکرد و توجه نکرد و آن‌ها را رد کرد و حتی تا روز عاشورا خود شمر برای او امان نامه آورد به شرطی که به سمت ما بیایی اما اعتنایی نکرد و به آن‌ها لعنت فرستاد که این بصیرت او را می‌رساند که انتخاب خوبی کرد.
حجت‌الاسلام فیروزی با بیان ویژگی‌های حضرت عباس(ع) گفت: ولایت‌پذیری یکی از خصوصیات حضرت عباس(ع) بوده و ما هم هرچه داریم از ولایت است و نمونه شخصیت‌هایی که به برکت ولایت رستگار شدند زیاد داریم و می‌توان سردار سلیمانی را نام برد و بهترین تفسیر ولایت هم حضرت علی(ع) است.
انتهای پیام/802/ش