خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ازبکستان: اشرف غنی به ما پناه نیاورده است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 22:06
وزارت خارجه ازبکستان حضور اشرف غنی و دیگر مقامات افغان در این کشور را رد کرد.
افغانستان،كشور،ازبكستان،اشرف،غني،طالبان،ترك،اعلام

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت امورخارجه ازبکستان با انتشار بیانیه‌ای استقرار «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان، و دیگر مقامات این کشور در ازبکستان را رد کرد.
در بخشی از این بیانیه این نهاد آمده است: «به تازگی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مدعی شدند که گروهی از رهبران و مقامات افغان در ازبکستان به سر می‌برند.
در این میان نام "اشرف غنی"، "عبدالرشید دوستم"، و "عطا محمد نور" نیز آمده است، اما این اطلاعات با واقعیت مطابقت ندارد.»
پیشتر وزارت دفاع ازبکستان اعلام کرده بود که یک هواپیمای نظامی افغان بدون اطلاع وارد مرز‌های هوایی این کشور شده است و نیرو‌های ازبک آن را هدف قرار دادند.
هفته جاری گروه طالبان با ورود به کابل، پایتخت افغانستان توانست این کشور را تحت کنترل خود در آورد.
اشرف غنی هم لحظاتی قبل از ورود نیرو‌های طالبان، افغانستان را به مقصد تاجیکستان ترک و در پیامی اعلام کرد برای جلوگیری از خونریزی کشور را ترک می‌کند.
برخی از مردم افغانستان نیز با هجوم بردن به فرودگاه کابل، قصد ترک کردن این کشور را دارند.
با این حال طالبان اعلام کرده است جان و مال مردم در امان بوده و می‌توانند با خیال راحت به کار خود در هر منطقه از افغانستان ادامه دهند.
همچنین روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه فوری با حضور نماینده افغانستان و «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، به بررسی آخرین تحولات افغانستان پرداخت.
انتهای پیام/