خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ۹۰۰ بیمار کرونایی در خراسان رضوی بستری می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 18:12
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر روزانه ۹۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان خراسان رضوی بستری می‌شوند.
رضوي،مشهد،خراسان،بستري

ایسنا/خراسان رضوی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر روزانه ۹۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان خراسان رضوی بستری می‌شوند.
علی‌اصغر انجیدنی با بیان اینکه تعداد بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه خراسان رضوی به بیش از ۶۰۰ نفر رسید که ۸۰ درصد آنان در مشهد تحت درمان قرار دارند، اظهار کرد: متاسفانه همچنان شاهد افزایش تعداد مبتلایان، بستری شدگان و فوتی‌های ناشی از کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی هستیم.
وی بیان کرد: هم اکنون ۳۷۷۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستند که ۲۸۷۰ نفر از آن‌ها مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که علاوه بر کلانشهر مشهد ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی را زیر پوشش دارد.
به گزارش وبدا، دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تنها راه برون رفت از بحران کنونی، قطع زنجیره انتقال ویروس از طریق پرهیز از دورهمی و تجمعات، در خانه ماندن، استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی است.
انتهای پیام