خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجازات عدم انجام تکالیف از سوی مجریان و ناظران در انتخابات پارلمانی تعیین شد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 27 فروردین 1398 - 10:50
با موافقت نمایندگان مجلس مجازات عدم انجام تکالیف از سوی مجریان و ناظران در انتخابات پارلمانی تعیین شد.
قانون،اصلاح،نمايندگان،مجلس،طرح،مجازات

با موافقت نمایندگان؛
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان در صحن علنی امروز (سه‌شنبه ۲۷ فروردین ماه) مجلس و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات پارلمان ماده ۶۲ این طرح را اصلاح و تصویب کردند.
به موجب این مصوبه؛ ماده ۶۷ این قانون به شرح ذیل اصلاح می‌شود:
عدم انجام تکالیفی که در این قانون برای مجریان و ناظران درج شده است و در این قانون برای آن‌ها مجازاتی پیش‌بینی نشده، تخلف اداری محسوب و مرتکب به انفصال موقت از خدمات دولتی از دو تا شش ماه محکوم می‌شود.
در صورتی که اشخاص مذکور از مستخدمین دولت نباشند به مجازات محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شود.
نمایندگان مجلس در ادامه مواد ۷ و ۸ این طرح را برای بررسی بیشتر مجددا به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ارجاع دادند.
انتهای پیام/