خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار شیوع ویروس کرونا در آذربایجان شرقی رو به افزایش است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 16:06
اهر- معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آمار شیوع ویروس کرونا در آذربایجان شرقی رو به افزایش است.
كرونا،باقرالعلوم،اهر،رجايي

به گزارش خبرنگار مهر، روزبه رجایی ظهر امروز سه شنبه در بازدید از بخش‌های کرونایی بیمارستان باقرالعلوم اهر گفت: کمبود خاصی در بخش‌های کرونایی بیمارستان باقرالعلوم اهر وجود ندارد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: کمبودهای کلی در کل کشور وجود دارد و تاکنون مدیریت خوبی در این رابطه انجام گرفته است.
وی افزود: دپوی داروهای کرونا با تلاش همکاران معاونت غذا و دارو در حال حاضر وجود دارد و با سهمیه بندی سرم، به صورت روزانه به بیمارستان‌ها توزیع می‌شود.
رجایی گفت: وضعیت شیوع ویروس کرونا رو به افزایش است و از یک هفته گذشته با شیب صعودی کرونا مواجه شده‌ایم که احتمال می‌رود از نیمه اول شهریور ماه، شاهد وضعیت بدی باشیم.