خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشیک بیمه سلامت گلستان در تعطیلات کرونایی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 13:42
گرگان- مدیرکل بیمه سلامت گلستان گفت: بیمه سلامت گلستان در روزهای تعطیل کرونایی به صورت کشیک به بیمه شدگان خدمات می دهد.
گلستان،بيمه،سلامت،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد کمانگری بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با توجه به پیک پنجم شیوع بیماری کرونا و طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی پنج روزه ادارات در سطح کشور و گلستان، اداره کل بیمه سلامت گلستان به صورت کشیک به بیمه شدگان سلامت گلستان خدمات ارائه می دهد.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان افزود: همکاران این اداره کل از روز دوشنبه (٢۵ مرداد) تا روز شنبه (٣٠ مرداد) جهت خدمات دهی به بیمه شدگان تحت پوشش گلستان در ادارات و دفاتر پیشخوان طرف قرارداد سطح استان به صورت کشیک حضور دارند.
گفتنی است بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در گلستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.