خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پادشاه مالزی با رهبران سیاسی دیدار می‌کند

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 13:30
به دنبال استعفای اخیر نخست وزیر مالزی و در بحبوحه تحقیق برای انتصاب یک نخست وزیر جدید، پادشاه این کشور امروز (سه شنبه) با رهبران احزاب سیاسی مالزی دیدار می‌کند.
مالزي،حزب،وزير،سياسي،پاندمي،كرونا،ماهاتير،انتصاب،پادشاه

به دنبال استعفای اخیر نخست وزیر مالزی و در بحبوحه تحقیق برای انتصاب یک نخست وزیر جدید، پادشاه این کشور امروز (سه شنبه) با رهبران احزاب سیاسی مالزی دیدار می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، محی‌الدین یاسین، نخست وزیر مالزی روز دوشنبه به دلیل عدم حمایت پارلمان از سمت خود استعفا داد اما پس از دیدار با پادشاه مالزی موافقت کرد تا زمان تشکیل دولت جدید به عنوان نخست وزیر موقت باقی بماند.
پادشاه مالزی به خاطر پاندمی کرونا برگزاری انتخابات را رد کرده اما گفته است که از اختیاراتی که قانون اساسی به وی داده برای انتصاب نخست وزیری که به نظر وی از اکثریت آرا برخوردار باشد، استفاده خواهد کرد.
روزنامه "استار" و دیگر رسانه‌ها گزارش دادند، رهبران احزاب سیاسی دعوتنامه‌ای را برای حضور در کاخ ملی راس ساعت 14 به وقت محلی برای یک سری نشست دریافت کرده‌اند.
یکی از سخنگویان حزب سیاسی "مبارزان میهن" (پجوآنگ) متعلق به ماهاتیر محمد، نخست وزیر سابق مالزی، در پیامی تایید کرد که این حزب جزو احزاب سیاسی است که به این نشست‌ها دعوت شده‌اند.
وی افزود، "موخریز ماهاتیر"، پسر ماهاتیر محمد و رئیس این حزب قرار است در این نشست شرکت کند.
حزب "سازمان ملی مالزیایی‌های متحد" (UMNO) که بزرگ‌ترین حزب سیاسی مالزی محسوب می‌شود، هیچ نشستی را تایید نکرد اما در بیانیه‌ای گفت، چندی نامزد را در نظر دارد و خواستار انتصاب یک "کابینه جنگی" متمرکز بر احیای پس از پاندمی کرونا است.
"احمد زاهد حمیدی"، رئیس این حزب گفت: باید فورا یک دولت باثبات برای یک دوره معقول تشکیل شود که تنها بر پیروزی در جنگ علیه پاندمی کرونا متمرکز شود و موضوع بد شدن رفاه مردم را مدیریت کند.
انتهای پیام