خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای تهران برای هفتمین روز متوالی سالم است

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 26 مرداد 1400 - 09:12
کاهش فعالیت های روزمره در تهران از شدت غلظت آلاینده های هوا کاسته و هوای پایتخت در شرایط سالم قرار گرفته است.
هوا،كيفيت،شرايط،روز

به گزارش خبرنگار مهر، با اعمال محدودیت‌های کرونایی و کاهش سطح فعالیت‌های روزمره در تهران از میزان غلظت آلاینده‌های هوا هم کاسته شده و کیفیت هوا طی ۲۴ ساعت گذشته در شرایط سالم قرار گرفت.
این شرایط تاکنون نیز ادامه یافته و تنها اندکی به غلظت آلاینده‌های هوا افزوده شده است.
براساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای پایتخت میانگین غلظت آلاینده‌های هوا طی شبانه روز گذشته بر روی عدد ۷۴ قرار داشته و این میانگین هم اکنون به ۸۰ واحد افزایش یافته است.
همچنان آلاینده ذرات معلق هوا، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون هستند و پیش بینی می‌شود این شرایط طی ساعات آینده ادامه یابد.
امروز در تهران دویست و بیستمین روز کیفیت هوای سالم از ابتدای سال تاکنون به ثبت خواهد رسید.
در این مدت ۲۷ روز کیفیت هوا برای همه گروههای حساس جامعه ناسالم بوده و تنها دو روز هوا در شرایط پاک قرار داشته است.